Hmm.. tämä taisi olla ensimmäinen kokeiluni soijasuikaleista ikinä.. Ja herkullista tuli!
Olen tätä suunnilleen samalla reseptillä tehnyt joskus hunajamarinoidusta broilerista, joten piti vähän soveltaa ja no.. kuva antaa jonkinlaista osviittaa.




Eli aineksia muistaakseni tuli näin:

- n. puoli pussillista soijasuikaleita
- 1 fond du chef (kasvis)
- mausteita! (soijakastike, sokeri, herbamare, broilerimauste...)
- 1 sipuli
- 1 pss babyporkkanoita
- 1 prk smetanaa
- n. 2 rkl juoksevaa hunajaa
- pippuria (5 pippurin myllystä)

Kiehauta n. 1,5l vettä  ja fond du chef. Sitten kuivat soijasuikaleet sinne maustumaan noin 10 minuutiksi.
Pilko sipuli ja kuullota hieman pannulla, puristele soijasuikaleista kaikki ylimääräinen vesi pois ja heitä pannulle sipulien seuraksi.
Paistele ja mausta soijasuikaleita viitisen minuuttia ja maistele & haistele.
Heitä babyporkkanat sekaan ja sekoittele hetki, jotta ne sulaa.
Lisää smetana ja hunaja. Sekoittele ja anna kiehua, kunnes kastikkeesta tulee mieleisesi "lötköä". Mitä enemmän hunajaa, sitä kiinteämpi kastike.
Lopuksi mausta pippurilla ja tarvittaessa muilla mausteilla ja ruoka on valmis.

Lisukkeena meillä oli valkosipulikermaperunoita ja fetasaalaattia, mutta lohkoperunat tai riisi käy myös todella hyvin tämän seuraksi!