Noniin, pitää nyt sitten koittaa mitenkäs tämä bloginpito sujuu.
Olen jo pidemmän aikaa harrastellut ruuanlaittoa, leivontaa yms. ja mikäs sen mukavampaa, kuin kirjoitella kaikki parhaat ohjeet tänne =)
 Lisäksi tykkään kuvailla, ja jahka kun saan tuolta vanhalta koneelta kuvat irti, niin tulee vähän vanhempaakin materiaalia sivustolle, arkistojen kätköistä.Tällä hetkellä olen innostunut kokeilemaan eri kasvispöperöitä, ja suurimmalta osin ruuat taitaakin olla kasvispainotteisia. Soijaan tutustuin vuoden alussa ja siitä nyt olen yrittänyt väännellä niin hyviä kuin huonojakin keitoksia. Mutta pikkuhiljaa pikkuhiljaa luulisin, että saan sisältöä näillekin sivuille ja kuka ikinä tänne eksyykin voi myös kokeilla näitä reseptejä.
Itse en pahemmin ruuanlaitossa mitään mittoja käytä, joten ne ovatkin yleensä vain suuntaa antavia, joten pilkuntarkasti ei välttämättä kaikkia ohjeita tarvitse tai kannatakkaan noudattaa - oma makuaisti ja hajuaisti (jonkin verran myös näkö..) ovat ne parhaat mittarit!  Mutta eipä tässä sen enempää, antaa ruokien puhua itse itsestään! :)